Wij werken steeds met het brede gamma van Glaverbel-producten, alom bekend in de bouwwereld omwille van de superieure kwaliteit.

Enkel glas :
Uit stock verkrijgbaar 2-3-4-6-8-10-12 mm helder, allerlei soorten figuurglas, fotoglas Mat-O-Bel, vuurvast Neoceram, gewapend glas, gezuurd glas 4-6-8 mm, inbraakwerend gelaagd glas Spiegels 3-4-6 mm helder en 4-6 mm brons alsook decoratieve oxydespiegels, Getrokken antiek, restauratieglas Gothe, Colonial ....

Tevens ook alle glasbewerkingen : roderen, facet, boren, zandstralen ...

Isolerend glas :
Thermisch isolerend glas :

Thermobel U = 2.8
Het klassiek dubbel glas bestaande uit 2 ruiten floatglas gescheiden door een met lucht gevulde spouw van 6 - 9 - 12 of 15 mm. De 2 ruiten zijn samengevoegd dmv een dubbele dichtingsvoeg.

Thermobel Astralite 'N' U = 1.4 ook hoogrendementsglas + genaamd
Is een dubbele beglazing waarvan het naar de binnenkant van het gebouw gerichte glasblad aan de binnenzijde (spouwzijde) bedekt is met een fijne superisolerende metaallaag. Dat garandeert een lager warmteverlies , een goede doorlaat van gratis zonnewarmte en een grotere lichttransmissie .

Thermobel Starlite 'N' U = 1.1 ook hoogrendementsglas ++ genaamd
Is een dubbele beglazing idem aan de Thermobel Astralite 'N' maar met een isolerende edelgasvulling in de spouw . Thermobel Starlite 'N' isoleert 5 keer beter dan enkel glas en 2 tot 3 keer beter dan traditionele dubbele beglazing .

Thermobel Energy 'N' U = 1.1
Idem aan Thermobel Starlite 'N' maar met een zonwerende functie

Akoestisch isolerend glas :

Phonibel
Dit wordt verkregen door het werken met glasplaten van verschillende dikte of door een gelaagde beglazing op n of beide glasplaten .

Zonwerend glas :

Stopray Silver 43/25
Wordt vooral voor dakbeglazing gebruikt, deze zonwerende beglazing laat maar 25% van de zonnewarmte en 43% van het licht door, zodat een overdreven schittering wordt voorkomen. Het gamma is zeer uitgebreid.

Veiligheidsglas :

Gelaagd glas Stratobel
Beglazing waarbij een veiligheidsfolie ervoor zorgt dat bij breuk het glas niet in scherven naar beneden valt . Dit glas voorkomt verwondingen en is doeltreffend tegen inbrekers of vandalen.

Gehard glas :

Beglazing die thermisch behandeld is (en een hoge weerstand heeft) en bij eventuele breuk in duizenden onscherpe ronde stukjes vliegt en verwondingen voorkomt.

Renovatiewerken :
Wij vervangen ook Uw enkel beglazing naar dubbele isolerende beglazing zonder het uitbreken van het bestaande raam . Dit kan zowel in houten- , aluminium- als PVC-ramen

Natuurlijk verzorgen wij ook al Uw glasherstellingen.