Voorstelling

Begin jaren 50 richtte Norbert Wijns zijn glasbedrijf "Spiegelfabriek Wijns - De Mees" op. Zijn aandacht ging vooral uit naar het slijpen van glas en verzilveren van spiegels.

Eind jaren 60 gaf Bekke Glas de fakkel door aan zijn zoon Jan Wijns die samen met zijn vrouw Helena enkele jaren later het bedrijf omdoopte tot Schriekse Glaswerken Wijns bvba.

De volgende generatie kon niet lang op zich laten wachten: Danny Wijns, zoon van Jan Glas, doet zijn intrede in de zaak in 1981 en neemt, samen met zijn vrouw Erika, begin 1999 het roer over.

Na meer dan 50 jaar op de oude locatie verhuisden we begin oktober 2005 naar een nieuw bedrijfspand in de Schriekstraat.

De hoofdactiviteit van Schriekse Glaswerken Wijns is het plaatsen van alle mogelijke soorten beglazingen, vooral voor de particuliere nieuwbouw en renovatie, en dit zowel binnen als buiten.

Het streven naar de optimale tevredenheid van het cliënteel, onze persoonlijke aanpak en het “inzicht in doorzicht” vormen onze grootste garanties naar de perfecte oplevering van al Uw glaswerk!